S obzirom na pozicioniranje pojedinog hotela, njegov položaj i prirodno okruženje, osmislit ćemo  jedinstvenu kombinaciju aroma lokalnog podneblja koje gost može doživjeti i u svojoj hotelskoj sobi u obliku kozmetike ili osvježivača prostora. Tako se u kozmetici kao i osvježivaćima prostore koriste eterična ulja biljnog lokalnog podneblja- lavande, ružmarina,naranče, mandarine, limuna bez parabena, konzervansa, umjetnih bojila i parfema, te kvalitetom zadovoljavamo i najzahtjevnijeg gosta.

Ovakav način personalizacije kozmetike, od mirisa do ambalaže, pokazao se kao odlično ulaganje jer je povratna informacija od strane gosta iznimna. Mogućnost personalizacije recepture i ambalaže za kozmetiku  uvidjeli su i najveći, najajči…………….. Malog Lošinja, Valamar,Hotel Park i Hotel Atrium iz Splita, te BlueSUN hoteli.

Tu liniju prate i visokokvalitetni wellness proizvodi koji se gostu mogu ponuditi za nastavak njege nakon wellness tretmana ili koji se mogu koristiti tijekom tretmana kako bi se gostu osigurao  jedinstveni wellness doživljaj s mirisima Jadrana.